Hem / Nyheter & Event / Fyrbodal / Swedbank fortsätter satsa på Ung Företagsamhet

Swedbank fortsätter satsa på Ung Företagsamhet

Swedbank, i samverkan med Sparbankstiftelsen Väst, ser möjligheter för våra unga företagare att utveckla sin affärsmässighet och bidra till tillväxt i regionen genom Ung Företagsamhet Fyrbodal.

Swedbank är vår tids moderna bank med fokus på kundnöjdhet. Med rötter i den svenska sparbanksrörelsen, finns det historia från 1820 med utgångspunkten att främja en sund och hållbar ekonomi för de många. Och visst är det så. En balanserad ekonomi ger välbefinnande för både individen och samhället i stort. Att Swedbank dessutom värnar om våra unga i samhället råder ingen tvekan. Deras koncept med Ung ekonomi och samarbetet med UF sträcker sig nationellt över hela Sverige. I vår region har vi arbetat nära Swedbank sedan flera år tillbaka. Våra mantran växer in i varandra med värdegrunden att utbilda och inspirera ungdomar så att de får en sund och hållbar ekonomi genom hela livet.

Vi är både stolta och glada över vårt fortsatta stöd från Swedbank. Vi har flera lokala kontor i vårt kontaktnät och ser fram emot ytterligare spännande samarbeten.

-Vi tycker att det är jätteviktigt att det kommer fram nya entreprenörer och att driva ett UF-företag kan vara en språngbräda ut i arbetslivet. Vi vet ju att många drivna och duktiga företagare har börjat sin karriär som UF-företagare, säger Malin Stalfors som är företagsrådgivare.

 

Läs mer om Swedbanks arbete för unga entreprenörer och med Ung Företagsamhet på: https://www.swedbank.se/om-oss/swedbank-i-samhallet/samhallsengagemang/att-lara-unga-ekonomi.html

 

 

 

Swedbank fortsätter satsa på Ung Företagsamhet

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.