Hem / Nyheter & Event / Halland / Ung Företagsamhet är en del av Halland Tech Week

Ung Företagsamhet är en del av Halland Tech Week

Vi är med och stärker Hallands innovations- och konkurrenskraft under Halland Tech Week! Under veckan anordnar vi ett evenemang för grundskoleelever och ett för UF-lärare.

GRUNDSKOLAN

Under tisdagen kommer Ung Företagsamhet och Komtek Halmstad ha en aktivitet för elever på grundskolan där de får lära sig mer om Möjligheternas samhälle. De kommer få ta del av en utbildning där man lär sig om samhället historiskt och samhället i framtiden. Dessutom kommer de få prova på vilka möjligheter som finns i framtidens samhälle genom att få testa att ta idé till fysisk produkt genom CAD, testa VR och programmera en robot under en fullspäckad workshop. 

GYMNASIET

Under tisdagen kommer Ung Företagsamhet och Högskolan i Halmstad bjuda in UF-lärare till en innovationsworkshop. Lärarna kommer få med sig kunskap kring innovation och verktyg för att kunna coacha elever att arbeta med innovation i sina UF-företag.

Ta del av hela programmet på Halland Tech Week
Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.