Hem / Nyheter & Event / Halland / Vinnare av läromedel!
Vårt samhälle

Vinnare av läromedel!

Ankarskolans pedagoger Annika och Ulrika var vinnarna i årets sommartävling där man får chansen att vinna ett valfritt exemplar av våra läromedel.

I vår årliga sommartävling kan man få chansen att vinna ett valfritt exemplar av våra tre olika läromedel för grundskolan. I somras kom turen till Annika och Ulrika på Ankarskolan i Varberg. I förra veckan besökte vi Ankarskolan och delade ut vinsterna.

"Eleverna har uppskattat arbetet med läromedlet mycket och speciellt de praktiska delarna där de får bygga och vara kreativa." - Säger Ulrika, pedagog på Ankarskolan. 

Under besöket på Ankarskolan i Varberg fick vi möjligheten att överlämna vinsterna till Annika och Ulrika samt visa upp läromedlet för ytterligare 6 pedagoger. Här presenterade vi läromedlets innehåll för dem som inte arbetat med det tidigare. Vår grundskoleansvarige Caroline gick igenom de olika modulerna och visade hur man kan välja att arbeta med det på olika sätt anpassat till eleverna. Flera av Ankarskolans pedagoger är aktiva och har tidigare arbetat med Ung Företagsamhets läromedel.

"När jag började jobba på Ankarskolan för 7 år sedan vad detta ett material som redan då användes årligen av pedagogerna här. Då jag tog emot en åk 2, jobbade vi med Vårt samhälle, både på svenska och so-lektioner." - fortsätter Ulrika.

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.