Hem / Nyheter & Event / Kronoberg / Julskyltning 2021

Julskyltning 2021

Tillsammans med Växjö City välkomnades länets UF-företagare till en julskyltningssöndag och vilken julskyltning det blev! 150 elever deltog och 50 UF-företag fanns på plats redo för att sprida julkänsla och UF-produkter till besökarna.  

Efter förra årets uppehåll var det en efterlängtad comeback för julskyltningen, nytt för i år var att förutom UF-företagen anordnades ett event för UF-alumni också.

”Vi vill synliggöra våra olika målområden i så stor utsträckning som möjligt, därför känns det självklart att inkludera även UF Alumni” säger Marija Radulovic, projektledare för kommunikation och event på Ung Företagsamhet Kronoberg.

Årets julskyltning gjorde succé hos besökarna som inspirerades av elevernas kreativitet och framåtdriv, även deras utställningsytor fick stor uppmärksamhet där flera tyckte de gjort ett väldigt bra jobb.
Parallellt med julskyltningen pågick en tävling för Årets bästa utställare, det var Nisse och Jonatan från Växjö Citysamverkan som hade det ärofyllda och svåra uppdraget att utse årets vinnare.

Eleverna gjorde en jättebra insats och vi är imponerade av deras engagemang och glada humör, för många är detta startskottet för den riktiga försäljningen och vi ser framemot en december fylld med säljtillfällen och andra aktiviteter för eleverna!
- Mia Johansson, projektledare UF Kronoberg.

Smålandsposten kom förbi och intervjuade några av de utställande UF-företagen, du kan läsa hela artikeln här.

Vill du få lite inspiration eller kika på några av UF-företagen som ställde ut, klicka här.

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.