Hem / Nyheter & Event / Kronoberg / Ny digital marknadsplats

Ny digital marknadsplats

Nu lanserar Ung Företagsamhet en ny och förbättrad en digital marknadsplats för alla UF-företagare.

På grund av rådande omständigheter så har en del mässor, Entreprenörskap på riktigt, antingen ställt om till att genomföras digitalt eller inte haft möjlighet att ta emot besökare. Därför lanserar vi nu förbättrad ”Alla UF-företag”-sida som en digital marknadsplats. Här kan UF-företag ladda upp logga, produktbilder och filmer, lägga in säljtillfällen med datum och plats samt länka till sina sociala medier, sin Youtube-kanal och webbshop.

Cecilia Nykvist, vd på Ung Företagsamhet Sverige, om lanseringen:

”Jag är stolt över att vi på Ung Företagsamhet är lösningsorienterade och hittar nya vägar när omständigheterna är svåra. Med den nya digitala marknadsplatsen på ungforetagsamhet.se öppnas oändliga möjligheter för alla våra nära 35 000 UF-elever och 10 500 UF-företag att marknadsföra sig och sina affärsidéer. Vi är imponerade av deras jobb och vi gör allt vi kan för att stötta och visa upp årets fantastiska UF-företagare.”

Kolla Sveriges roligaste onlineshopping här.

Är du UF-företagare och vill uppgradera din sida? Gå in och läs mer här.

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.