Hem / Nyheter & Event / Kronoberg / Ny Regionchef för Ung Företagsamhet Kronoberg

Ny Regionchef för Ung Företagsamhet Kronoberg

Veronica Anderberg har utsetts till ny Regionchef för Ung Företagsamhet Kronoberg. Veronica har lång erfarenhet av Ung Företagsamhet efter sina fem år som projektledare för UF Kronoberg

 – Vi i styrelsen är mycket glada att Veronica kliver in i rollen som ny Regionchef, vi ser fram emot att fortsätta jobba för fler företagsamma ungdomar tillsammans med Veronica. Vi vill också passa på att tacka Sara för det fantastiska arbetet hon har utfört under sina 5 år som Regionchef och samtidigt önska henne ett varmt lycka till i sin nästa utmaning, säger Anna Persson, styrelseordförande Ung Företagsamhet Kronoberg.

Fler måste vilja starta, driva och utveckla företag för att Sverige ska klara sysselsättning, välfärd och fortsätta att må bra. Ung Företagsamhet spelar en viktig roll i att skapa möjligheten till att arbeta med företagande på skoltid. Det är en viktig del i utvecklingen, och skapar preferenser bland unga för att bli företagare senare i livet. 

– Det ska bli fantastiskt roligt att ta mig an rollen som Regionchef på Ung Företagsamhet Kronoberg. Jag ska göra mitt allra bästa för att fortsätta utveckla det Sara byggt upp och hoppas att, tillsammans med det nya teamet, fortsätta att lyfta verksamheten. Fortsätta göra skillnad, på riktigt, helt enkelt, säger Veronica Anderberg, tillträdande Regionchef Ung Företagsamhet Kronoberg.

– Ung Företagsamhet är en fantastisk organisation som nu är viktigare än någonsin. Jag är oerhört stolt och glad över att ha fått förmånen att vara med och utveckla ungas entreprenörskap i Kronobergs län. Under mina år på UF har jag mött så många människor som inspirerat mig till att fortsätta vilja göra skillnad. Nu lämnar jag med varm hand över stafettpinnen till Veronica och hennes nya team som kommer ta Ung Företagsamhet Kronoberg in i framtiden, säger Sara Almkvist, avgående Regionchef Ung Företagsamhet Kronoberg.

För ytterligare information, kontakta gärna:
Veronica Anderberg, tillträdande Regionchef
076-165 16 67

Anna Persson, styrelsens ordförande
072-720 72 05

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.