Hem / Nyheter & Event / Kronoberg / Sparbanken Eken AB

Sparbanken Eken AB

På Sparbanken Eken hittar vi Martina Batur, Marika Sunesson och Victoria Henriksson som jobbar på bankens marknadsavdelning med varumärkesfrågor, kundaktiviteter och kampanjer.

Sparbanken Eken är den fristående och lokala banken med det stora samhällsengagemanget. Sparbanken Eken har sex bankkontor, fördelade över tre län och cirka 70 medarbetare. Personliga möten, att finnas nära kunden och återinvestering i den region som banken verkar inom är något vi brinner för.

För Sparbanken Eken är det självklart att engagera oss i den region i verkar inom, vare sig det gäller kultur, idrott eller ge unga människor möjlighet att träna på företagande.

Därför borde andra gå med som partner till Ung Företagsamhet Kronoberg:

För att bidra till ungas förmåga att tro på sig själva i kombination med att säkerställa regionens företagsklimat och bra framtida arbetskraft.

Marika, idag marknadschef på Sparbanken Eken, drev UF-företag på gymnasiet. "Utan att tveka har jag mitt UF år att tacka för väldigt mycket som har hänt i mitt yrkesliv sedan dess!"

www.sparbankeneken.se

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.