Hem / Nyheter & Event / Kronoberg / Stipendium skolpersonal

Stipendium skolpersonal

I dagens föränderliga värld blir det allt viktigare att ge våra barn och unga en tro på sig själva och sin framtid. Vi behöver människor som tar idéer till verklighet för att utveckla vår region både nu och i framtiden. Med detta stipendium vill Sparbanken Eken rikta ljuset mot drivande personer inom skolan som uppmuntrar och skapar förutsättningar till drivkraft, entreprenörskap och ekonomisk förståelse bland våra barn och unga.

Stipendiet riktar sig till skolpersonal som på ett engagerat sätt arbetar för ett entreprenöriellt lärande, ekonomiskt sunt förhållningssätt och god samverkan med näringslivet. Stipendiet är aktuellt för yrkesverksamma lärare, skolledare och studie- och yrkesvägledare på grundskolor och gymnasium i Kronoberg, Kalmar och Blekinge län. Stipendiet på 15 000 kr tilldelas en person.


Nominering
Allmänheten, kollegor och elever har möjlighet att nominera lämpliga stipendiater. Du kan även nominera dig själv. Nomineringen sker via formuläret nedan senast den 20 augusti 2021.

Nominera direkt här
Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.