Den här sidans innehåll kommer från region Örebro. Välj Örebro som din region här eller välj en annan region här.

Välkommen till Ung Företagsamhet Örebro Län!

Välkommen till Ung Företagsamhet i Örebro Län. I Örebro är vi ett glatt gäng som jobbar med entreprenörskap i skolan. Ni hittar oss i Svenskt Näringslivs hus på Köpmangatan 23-25, mitt i centrala Örebro. Välkomna!

Örebro

Vi på Ung Företagsanhet Örebro Län har olika roller för att på bästa sätt kunna erbjuda vår processutbildning och våra läromedel till fler elever och skolor. Vi jobbar främst med processutbildningen UF-företagande på gymnasiet.
Vi arbetar också med entreprenörskap i grundskolan, där vi kan erbjuda tre olika läromedel. 

Nedan ser du vilka vi är som jobbar på Ung Företagsamhet Örebro Län. 

Ida Jensen

Ida är regionchef för Ung Företagsamhet Örebro Län sedan december 2013. Ida ansvarar för verksamheten i stort, personal, marknadsfrågor, kommunikation, externa relationer samt finansieringen av föreningen. 

 

Rose-Marie Drehmer

Rose-Marie jobbar som läraransvarig på Ung Företagsamhet i Örebro sedan augusti 2016. Hon arbetar med att  utveckla processutbildningen och läromedlen på skolorna genom lärare och skolledning. Rose-Marie är också ansvarig för regionala UF-mässan.
 

Anna Jansson

Anna jobbar som projektledare för elever på gymansiet och är ansvarig för kick-offen och UF alumni i Örebro Län.

 

Vill Du veta mer om hur vi jobbar på UF i Örebro? Tveka inte att kontakta någon av oss! Våra kontaktuppgifter hittar du här

Vill Du besöka oss? Vi finns på Köpmangatan 23-25 i Örebro (Svenskt Näringslivs hus), våning 5. 

Varmt välkommen till Ung Företagsamhet i Örebro Län