Hem / Nyheter & Event / Skåne / Ung Företagsamhet Skåne 2023/2024

Ung Företagsamhet Skåne 2023/2024

Nytt läsår och ingen har sett fram emot det mer än Ung Företagsamhet Skåne, som med flera nyrekryteringar ser starkare ut än någonsin! Här får ni möta såväl gamla som nya förmågor och lära känna oss lite bättre.

ebEmmy Bohlin
Skolinspiratör

Emmy Bohlin heter jag och kommer från Malmö. Jag drev UF-företag för två år sedan och efter studenten har jag fortsatt varit engagerad inom UF i Alumni-styrgruppen. Jag tycker att UF-företagande är en så bra möjlighet att lära sig mer om entreprenörskap och det vill jag gärna föra vidare. Så i rollen som skolinspiratör kommer jag att åka Skåne runt och inspirera alla härliga elever ute i klassrummen.

 

erEmmie Rubensson
Skolinspiratör

Jag är nyinflyttad i Malmö från Sollefteå och även ny i rollen som skolinspiratör på Ung Företagsamhet Skåne. Jag har tidigare drivit UF-företag vilket var otroligt givande för mig som person. Jag ser verkligen fram emot att få hjälpa unga att utveckla sina entreprenöriella förmågor, samtidigt som de skapar ett brett nätverk för livet.

 

jaJesper Adolfsson
Projektledare Grundskolan

Tidigare så har jag under två år varit skolinspiratör i Ung Företagsamhet Skåne men har nu vandrat vidare som projektledare för grundskolan. Jag känner en stor entusiasm inför möjligheten att stödja lärare i våra spännande projekt och fantastiska läromedel som främjar utvecklingen av entreprenöriella förmågor hos barn och ungdomar redan i tidig ålder!

 

enEmmie Nilsson
Projektledare Gymnasiet

Emmie, tidigare årets skolinspiratör här! Jag har nu fått äran att ta mig an en ny roll här på UF-kontoret som Projektledare för gymnasiet, med fokus Norra Skåne. Min störta uppgift är att finnas som stöd och underlätta för dig som är UF-coach. Tillsammans ska vi göra detta UF-året till det bästa! 

 

 

mkMinna Kujanpää
Projektledare Gymnasiet

Mitt namn är Minna Kujanpää, en nyinflyttad 27-åring till kreativa Malmö! Jag är superpeppad över min nya roll som projektledare för gymnasiet på Ung Företagsamhet. Med mitt brinnande intresse för entreprenörskap har jag tidigare drivit mitt eget UF-företag, varit rådgivare samt jurymedlem. Nu ser jag fram emot att vara kontaktperson för alla UF-lärare och tillsammans skapa framtidens affärsstjärnor!

 

veVendela Ericson
Projektledare Event

Jag har gått över till en roll som projektledare för våra event här på UF. Många av er känner igen mig då jag tidigare har hoppat runt på lite olika roller inom UF med allt från skolinspiratör till projektledare på gymnasiet. Under hösten och våren kommer jag att ha koll på och hålla i alla våra event som vi erbjuder till alla våra skånska elever. Hör av er till mig om ni skulle ha frågor om dessa event.

 

jsJesper Stenberg
Kommunikation- & evenemangsansvarig

Vi ska nå fler och engagera mer! Jag är inne på mitt andra år som ansvarig för kommunikation och evenemang för Ung Företagsamhet Skåne. Givetvis ser jag fram emot att samla 2500 UF-företagare i Helsingborg Arena för en kick-off den 14 september och lika taggad är jag på vår nya grundskoleaktivitet Skolhackathon. Det händer mycket i Skåne detta året, så häng med på resan!

 

lsLovisa Snekkersten
Skolansvarig

Jag är ny i rollen som skolansvarig på Ung Företagsamhet i Skåne. Tidigare har jag arbetat med att driva idé- och innovationsfrämjande arbete i det offentliga! Tillsammans med er ser jag fram emot att skapa ännu bättre möjligheter för unga att utveckla sin företagsamhet. 

 

jcJohan Ceimertz
Regionchef

Relativt ny inom Ung Företagsamhet, men gammal i game:t när det kommer till ungt entreprenörskap. Med bakgrund inom Kristianstads kommuns näringslivsavdelning har jag varit med och utvecklat förutsättningarna för unga personer. Detta driv tar jag med mig till Ung Företagsamhet Skåne och arbetar dagligen mot att alla unga i regionen ska få utveckla sin företagsamhet.

Kontakta oss!
Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.