Hem / Nyheter & Event / Ung Företagsamhet Sverige / Årets vinnare av Familjen Spendrups stipendium

Årets vinnare av Familjen Spendrups stipendium

Äntligen kan vi avslöja att årets vinnare av Familjen Spendrups stipendium är CAN Marketing!

CAN Marketing drevs som ett UF-företag under föregående läsår, där de lyckades kamma hem titeln Årets UF-företag och därmed fick chansen att tävla i EM i Ung Företagsamhet. Direkt efter UF-året ombildade CAN Marketing sitt bolag till ett aktiebolag. Nu har de utsetts till årets stipendiater av Familjen Spendrups stipendium - vilken start!

Hur känns det att ni har utsetts till årets stipendiater av Familjen Spendrups stipendium? Hur reagerade ni när ni fick beskedet?
När vi fick reda på att vi blev årets stipendiater av Familjen Spendrups stipendium blev vi självklart överlyckliga. Vi ser det som en stor möjlighet för oss när vi ska fortsätta driva vårt företag framåt och är väldigt tacksamma till Familjen Spendrup.

Hur kommer stipendiet att hjälpa er att utveckla företaget?
Stipendiet kommer hjälpa oss att få vårt företag att kunna expandera och utvecklas i en väldigt hög kraft. Vi jobbar nu mycket med att expandera vårt koncept till nya kommuner och det är väldigt bra för oss att kunna ha stödet från Familjen Spendrup till hjälp.

Vad är nästa steg för Can Marketing?
Nästa steg för oss är som vi nämnde tidigare att expandera. Vi har en vision om att alla kommuner i Sverige ska kunna ta del av de fördelar som kommer med vår tjänst och tillsammans ska skapa ett renare samhälle. Vi vill återigen tacka Familjen Spendrup för stödet som gör det möjligt att snabba på den här processen.

Ung Företagsamhet och UF alumni hälsar stort grattis till Oscar Nyman, Emelie Andersson och Eric Carlqvist, grundare av CAN Marketing!

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.