Hem / Nyheter & Event / Ung Företagsamhet Sverige / De vann årets första nationella tävlingar för UF-företag
ung företagsamhet visma spcs

De vann årets första nationella tävlingar för UF-företag

Nu är Ung Företagsamhets första nationella tävlingar för UF-företag 2024 avgjorda. Vinnare i Årets webbshop är Brandboxen UF från Örebro och Luthman Marketing UF från Halland vann Årets webbsajt. Tävlingsvärd i båda kategorierna är Visma Spcs.

Det har varit stort intresse för årets första nationella tävlingar för UF-företag Årets webbshop och Årets webbsajt, där Visma Spcs är tävlingsvärd och förra veckan presenterades finalisterna som en jury valt. Nu står det klart vilka som vunnit, respektive kommit tvåa och trea i varje kategori och därmed vunnit 3 000 kronor, respektive 2 000 och 1 000 kronor.

Årets webbsajt vanns av Luthman Marketing UF, från Halland. Tvåa kom Knytpunkten UF, Västmanland, följt av Limelight UF, Örebro, på tredjeplats.

– Wow, stort tack! Många sena kvällar har spenderats i arbetet med hemsidan. Det känns skönt att få bekräftelse för att det man gör är uppskattat. Jag är tacksam för vad Visma Spcs och UF:s ger oss möjligheter till för det utvecklar verkligen vårt företag, säger Tim Luthman, företagsledare för Luthman Marketing i en kommentar.

Årets webbshop togs hem av Brandboxen UF, Örebro, där Bismart UF, Gävleborg, kom på andraplats och Krisberedd UF, Jämtland, vann tredjepris.

– Stort tack för den fina utmärkelsen! Vi på BrandBoxen UF är otroligt stolta över att bli utsedda till Årets Webbshop 2024. Vi har lagt ner mycket tid på vår webbshop. BrandBoxen UF ser UF-företagande som en stor möjlighet att göra skillnad i samhället och med vår webbshop har vi kunnat göra detta möjligt! Detta är ett kvitto på att det hårda jobbet har lönat sig! Tack, säger UF-företaget i en kommentar.

Se motiveringarna nedan. Hilda Netz, Brand Relations Lead på Visma Spcs var väldigt nöjd över årets upplaga av tävlingarna.

 – Det är väldigt roligt att intresset är så stort. De senaste åren har UF-företagen förstått vikten av att erbjuda försäljning via nätet. Och i år tycker vi att bidragen har har haft en högre nivå gällande design, försäljning och SEO, säger Hilda Netz, Brand Relations Lead på Visma Spcs, om årets tävlingar.

 

Motiveringar från Visma Spcs

Årets webbsajt:
UF-företaget har utmärkt sig som vinnare av Årets Webbsajt 2024 genom att leverera en webbsajt som inte bara är visuellt tilltalande utan även genomtänkt och användarvänlig. Sidan har en snygg design med en genomgående röd tråd. Genom att tydligt visa hur de arbetar skapar de en stark koppling mellan besökarna och UF-företaget. En välförtjänt vinnare som blev en stor favorit hos alla i juryn! Vinnaren av Årets UF-webbsajt är Luthman Marketing UF.

Årets webbshop:
UF-företaget har på ett imponerande sätt tagit hem segern som Årets Webbshop 2024 genom att erbjuda en smidig och snygg digital shoppingupplevelse. Med en lockande och funktionell design skapar de en atmosfär av användarvänlighet och stil. En förstklassig helhetsupplevelse som imponerade på oss alla i juryn! Vinnaren av Årets UF-webbshop är Brandboxen UF.

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.