Hem / Nyheter & Event / Ung Företagsamhet Sverige / Digital power hour: Halland

Digital power hour: Halland

Våga göra din grej och skapa din egna framgång! Hur kan man tänka för att våga satsa på sina drömmar? För att nå sina mål? Lyssna in på UF alumni Hallands digitala alumnievent för att inspireras av häftiga entreprenörer som satsat på sina drömmar!

Hur gjorde Magnus Helgesson när han skapade sin framgång och satte Harrys på kartan? Hur tänker Ludvig Granberg grundaren av Hemsida24 kring att våga satsa på sin sak och sina drömmar?

Ta chansen och inspireras digitalt av dessa två superentreprenörernas framgångsfaktorer. Magnus Helgesson startade sitt första bolag som 12 åring, blev miljonär vid 21 år, startade restaurangkedjan Harrys och har varit gäst i avsnitt 300 av Framgångspodden. Vi kommer även få höra en spännande intervju med företagaren Ludvig Granberg grundaren av Hemsida24 och nätverket Webb Helt Enkelt samt ordförande och delägare/ägare av videoplattformen Qiwio och affärssystemsbolaget r360 Resort Systems AB.

Hur har deras resa tagit dem dit de är idag? Hur vågade de satsa från början? Hur kan man våga tro och testa sina drömmar och ta det där steget och faktiskt ta action?

Ladda upp med en kaffe, snacks eller vad du känner för och bli inspirerad under denna härliga power hour!

NÄR? 25 maj 16.30
VAR? Digitalt via teams (obs. anmälan krävs!)

Läs mer i facebook-evenemanget!

Notera att du måste vara medlem i UF alumni för att delta på evenemanget. Har du drivit UF-företag men inte är medlem i nätverket? Du går enkelt med här.

Anmäl dig här

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.