Hem / Nyheter & Event / Ung Företagsamhet Sverige / Högt tryck inför UF alumni weekend - snart släpps biljetterna

Högt tryck inför UF alumni weekend - snart släpps biljetterna

Casetävling, mängder av roliga aktiviteter, inspirerande föreläsningar - och ett härligt häng. Efter två års pandemistopp är biljettrycket på årets upplaga av UF alumni weekend stort – snart släpps biljetterna.

Det är ett taggat gäng bakom planeringen av UF alumni weekend som i år hålls i Västmanland och närmare bestämt Västerås.
Micaela Forslund och Mathilda Jonasson, projektledare på Ung Företagsamhet i Västmanland drog igång arbetet redan förra hösten men nu går det in i en intensivare fas. På schemat kommer mängder av roliga aktiviteter, företagsbesök och inspirerande föreläsningar, casetävling, middagar och framförallt nätverkande och relationsbyggande att finnas. Men exakt innehåll håller duon hemligt än så länge men avslöjar några ledtrådar.

- Det vi kan säga att Västerås som stad är kända för teknik, framtid och Steam Hotel. Men resten håller vi på, säger Mathilda.
- Middagen kommer bli något speciellt, säger Micaela hemlighetsfullt.

Då släpps biljetterna
Biljetterna kostar 995 kronor per person och då ingår två nätter på hotell, mat och fika under vistelsen, aktiviteter, underhållning, föreläsningar, företagsbesök samt transport under evenemanget. Den 20 maj släpps biljetterna till allmän försäljning för UF alumner och efter två års pandemi märker duon att trycket är stort så de som är intresserade bör boka snabbt. Platserna är begränsade och det är först till kvarn som gäller.
- Alla som vi har pratat med är supersugna och alla som har varit på en alumni weekend tidigare har hört av sig och undrat. Men det är först nu vi börjar med marknadsföringen, säger Mathilda.

Siktet inför helgen är högt ställt och de hoppas få med sig både rutinerade som nya UF alumner.
- Det här är årets höjdpunkt för UF alumni och med en pandemi i ryggen så vill vi göra det till den bästa alumni weekend någonsin. Man kan inte förstå känslan av att vara på en alumni weekend förrän man varit på plats på riktigt så det här får man inte missa, säger Mathilda.

Läs mer och boka här!
Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.