Hem / Nyheter & Event / Konferens för natur- & tekniklärare
Teknik och natur

Konferens för natur- & tekniklärare

Välkommen till en konferens i Borlänge på temat entreprenörskap inom natur och teknik.

Är du lärare eller skolledare på naturvetenskaps- eller teknikprogrammet? Välkommen till en konferens där lärare och skolledare delar med sig av hur de arbetar med entreprenörskap genom Ung Företagsamhet. Kom och lyssna på branschen och entreprenörer som berättar om behoven de ser av att förbereda unga inför framtiden, oavsett om det är som anställd eller företagare. Under dagen ges också möjlighet att besöka den regionala mässan Entreprenörskap på riktigt som anordnas av Ung Företagsamhet i Dalarna. 

Under dagen får du bla möta Mia Eriksson, plats- och produktionschef på SSAB Borlänge, Jonatan Persson, prisad UF-alumn som idag driver Helios Innovations AB,Carola Lemne, ordförande för Ung Företagsamhet Sverige, Magnus Bolinder, UF-lärare på Hälsingegymnasiet  och Tobias Ahlin som arbetat som produktdesigner på Spotify, GitHub och Mojang (skaparna av Minecraft). 

Konferensen är kostnadsfri för dig som är verksam i någon av regionerna Dalarna, Gävleborg, Värmland, Jönköping, Halland eller Blekinge. Övriga betalar 500kr, inklusive moms och lunch.

Tid: 25:e mars 2020 11:00 - 16:15 
Plats: Science Center 2047, Borlänge 

Anmäl dig här!

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.