Hem / Nyheter & Event / Ung Företagsamhet Sverige / Nu har anmälan till årets nationella lärarkonferens har öppnat

Nu har anmälan till årets nationella lärarkonferens har öppnat

Inspireras av föreläsare, nätverka och utbyt erfarenheter med lärare från hela landet och ta del av SM i Ung Företagsamhet. Nu har anmälan till vår nationella lärarkonferens öppnat.

Välkommen till en nationell lärarkonferens på temat Entreprenörskap i skolan. Konferensen riktar sig till dig som är lärare, skolledare eller studie- och yrkesvägledare på gymnasiet. 

Lyssna och inspireras av aktörer från näringslivet, entreprenörer och UF-alumner som berättar om entreprenörskap och företagande. Några av de du kommer att träffa är Jonas Eriksson, fotbollsdomare och entreprenör, Kerstin Lindvall, hållbarhetschef på ICA, Felicia Margineau, social entreprenör med fler.

Under konferensen får du möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med lärare från hela Sverige, ta del av våra partners erbjudanden och besöka Sveriges största tävling för unga företagare: SM i Ung Företagsamhet i Stockholm. 

Den 23:e maj finns möjlighet att delta i en lärarmiddag kl 19:30-22:00, middagen serveras i restaurang Parkside på Stockholmsmässan.

Klicka på knappen nedan för mer information och hur du anmäler dig.

Se programmet för konferensen och anmäl dig här!
Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.