Hem / Nyheter & Event / Ung Företagsamhet Sverige / Nytt inlogg "Inför ditt UF-år" finns nu tillgängligt

Nytt inlogg "Inför ditt UF-år" finns nu tillgängligt

Nu är ett helt nytt inlogg lanserat på vår hemsida. Inlogget "INFÖR DITT UF-ÅR" är perfekt för elever som ska driva UF-företag till hösten men som redan nu under våren vill börja bekanta sig mer med UF-företagande:

I det nya inlogget får elever tillgång till utvalt material och utbildningar med syfte att ladda och förbereda inför UF-året. Det finns filmer som inspirerar och informerar om UF-året. Det går också genomföra utbildningarna Välkommen till företagsamheten och Smart Företagande. 

Vidare finns inspiration inom de områden som hör till fasen "inför ditt UF-år". Eleven får tips när det kommer till arbetet med affärsidéer och kan testa sin affärsidé i Affärsidékollen. Eleven får också möjlighet att fundera över hur ska man tänka kring teamet och rådgivare. 

Genom att lära känna UF-företagande redan innan UF-året sätter igång hoppas vi att eleven känner sig ännu mer inspirerad och förberedd när registreringen för UF-företagare öppnar den 1 september. 

För dig som är UF-lärare finns mer information när du loggar in på ungforetagsamhet.se

Registreringen till inför-inlogget är tillgänglig på vår webb från den 22 mars. 

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.