Hem / Nyheter & Event / Ung Företagsamhet Sverige / Registrera ditt UF-företag

Registrera ditt UF-företag

Nu kan du registrera ditt UF-företag på ungforetagsamhet.se. Du vet väl att ditt UF-företag även syns på UF Showroom efter att registreringen är klar? Den perfekta platsen för att marknadsföra din produkt.

Syftet med registreringen är för att Ung Företagsamhet skall kunna godkänna affärsidéer men också för att ditt UF-företag ska bli försäkrat. Ni i UF-företaget betalar en registreringsavgift (300 kr per företag) till ert regionala UF-kontor. Denna avgift går bland annat till en företagsförsäkring.

Klicka här för att registrera dig.

Registreringen är färdig när ni i UF-företaget har lagt till en rådgivare och betalningen har inkommit till regionkontoret, detta kan ibland ta flera dagar. Då kan ni för första gången kalla er för ett UF-företag och skriva ut registreringsbeviset som intygar att UF-företaget får bedriva verksamhet. På registreringsbeviset framgår vilka som ingår i UF-företaget, vad UF-företaget gör och vem som är rådgivare. Registreringsbeviset går att skriva ut först efter att ni betalat registreringsavgiften till er UF-region samt har namngett rådgivaren.

Titta gärna på vår instruktionsvideo på YouTube. Läs mer om registreringen här. Lycka till med ditt UF-företag!

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.