Hem / Nyheter & Event / Ung Företagsamhet Sverige / Ungdomar från hela Sverige tävlar och marknadsför sig digitalt
Gymnasieelever

Ungdomar från hela Sverige tävlar och marknadsför sig digitalt

Så här dags på året genomförs normalt regionala mässor inom Ung Företagsamhet över hela Sverige. I år ges eleverna istället möjlighet att marknadsföra sig digitalt, via UF-gallerian, och delta i digitala tävlingar under E-week.

– Trots coronapandemin driver rekordmånga gymnasieelever UF-företag i år. Vi på Ung Företagsamhet fortsätter att göra kraftansträngningar för det unga entreprenörskapet genom våra 24 regionala föreningar runtom i landet. Det är viktigare än någonsin, säger Cecilia Nykvist, vd Ung Företagsamhet Sverige.

I år genomförs de regionala tävlingarna inför SM i Ung Företagsamhet helt digitalt och sker över hela Sverige under det digitala eventet E-week. E-week går av stapeln mellan den 15 och 19 mars. Här får eleverna möjlighet att tävla och pitcha i digitala juryrum men även delta i seminarier och inspirationsföreläsningar.

Ett prioriterat område under 2020 har varit att sätta fokus på digital försäljning och som ett led i det har vi lanserat UF-gallerian. Via UF-gallerian kan UF-eleverna marknadsföra sina produkter och driva försäljning via sina egna webbshoppar. Passa på att stötta dina lokala UF-företagare genom att ta del av Sverige roligaste shopping. Besök ungforetagsamhet.se/gallerian redan idag.

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.