Hem / Nyheter & Event / Uppsala / Ny regionchef i Uppsala län på plats!

Ny regionchef i Uppsala län på plats!

Sepideh Wägner, tidigare prisad som årets marknadsförare av Uppsala och Europas bästa UF-lärare, har nu jobbat sin första vecka som regionchef hos oss på Ung Företagsamhet i Uppsala län. Läs nedan när hon fick svara på tre frågor om sig själv och sin nya roll:

Vart kommer du ifrån närmast?

Närmast kommer jag från Procivitas Gymnasium där jag hade världens bästa elever. Jag saknar dom redan!

Hur har första veckan på jobbet varit?

Wow!! Det var mycket som var nytt, mycket nya intryck och många inspirerande möten. Tempot var högt och det passar mig perfekt!

Vad ser du mest fram emot i din nya roll som regionchef för Ung Företagsamhet i Uppsala län?

Jag ser mest fram emot att få arbeta med mina nya kollegor och att få träffa och inspirera våra fantastiska partners men också utöka vår ”partner-familj” så fler företagare i Uppsala kan få vara med och utveckla morgondagens entreprenörer!

 

Vi är mycket glada att få in en person i teamet med bred erfarenhet från både UF och näringslivet. Varmt välkommen till oss Sepideh! 

 

Vill du bli en del av vår partnerfamilj eller på annat sätt vill komma i kontakt med Sepideh når du henne på 073-945 46 39 eller sepideh.wagner@ungforetagsamhet.se. 

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.