Hem / Nyheter & Event / Uppsala / Två viktiga och sköna SM-silver

Två viktiga och sköna SM-silver

Igår avgjordes SM i Ung Företagsamhet och Uppsala län tog hem två silverplatser i kategorierna, Årets UF-företag och Årets lärare.

Vi låter framtidstro, teamkänsla och stolthet sammanfatta känslan efter gårdagens final av SM i Ung företagsamhet 2020.

Bivaxfabriken UF som gjort en imponerande resa och utveckling slutade på en hedrande, delad andra plats i årets mest prestigefyllda tävling – Årets UF-företag 2020. Killarna har under årets gång byggt upp ett otroligt varumärke och en imponerande verksamhet. Framtiden ser ljus ut för killarna och processen mot att starta upp ett aktiebolag är redan startad.

Men framgångssagan tog inte slut där. Camilla Krüger, UF-lärare på Celsiusskolan lyckades även hon ta hem en delad andra plats i tävlingen Årets UF-lärare. Vi ringde upp en glad och stolt Camilla för att fråga hur det kändes: "Det är arbetet i sig som är det fantastiska. Att få göra den här resan tillsammans med UF-företagarna."

Vi riktar ett stort tack och grymt jobbat till hela SM-truppen, Millebook UF, Local Climate UF, YourShelf UF, Bivaxfabriken UF, Zellection UF och Little Sister UF som under tider av omställning varit lösningsfokuserade, företagsamma och haft en magisk laganda.

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.