Hem / Nyheter & Event / Uppsala / Vinnare Årets affärsplan 2019/2020

Vinnare Årets affärsplan 2019/2020

Enlight UF vann första pris i tävlingen Årets affärsplan i Uppsala län!

Enlight UF består av Charlie, Adam, Sofia & Liam och de går på Westerlundska gymnasiet. De hjälper unga och lokala företag med deras digitala marknadsföring och omprofilering.

I tävlingen deltog 140 UF-företag och juryn bestående av Lena Lundqvist och Fredrik Albrektsson från Länsförsäkringar och Anna-Lena Holmström från Svenskt Näringsliv gjorde ett gediget arbete för att plocka ut de 3 finalisterna.

Priset till vinnarna delades ut av Länsförsäkringar i Enköping under julavslutningen på Westerlundska gymnasiet och motiveringen löd: "En upplysande och väl genomarbetad affärsplan med en hög grad av realism och trovärdighet. Med detta driv i företagandet spår vi en lysande framtid.”

Alex Holmström frågade det vinnande företaget vad de är mest nöjda med kring affärsplanen, Liam McCluskey svarade; "Vi är väldigt nöjda med samarbetet vi haft i företaget under hela terminen."

 

Andra pris går till:

Zellection UF – Lundellska skolan i Uppsala

En snyggt förpackad och tydlig affärsplan med kvalitativt innehåll i alla delar. Med rätt urval kommer företaget att nå alla sina ambitiösa mål.

 

Tredje pris går till:

Betongdesign UF – Celsiusskolan i Uppsala

En tung och tilltalande affärsplan som innehåller allt och lite till. Med rätt handpåläggning kommer företaget att kunna gjuta lönsamhet i verksamheten.

 

Stort grattis till vinnarna önskar vi på UF-kontoret!

 

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.