Hem / Nyheter & Event / Uppsala / Vinnare Årets årsredovisning 2020

Vinnare Årets årsredovisning 2020

Tävlingsvärd för årets årsredovisning är KPMG i Uppsala.

Alla 358 UF-företag har lämnat in sina årsredovisningar. Juryn bestående av Karin Francois, Martin Schonberg och Nadia Norouzi från KPMG har gjort ett gediget arbete för att kora vinnarna av årets årsredovisning 2020. Vinnarna fick idag under sin examen via en filminspelning reda på vinsten.

Motiveringen löd:

”UF-företaget som vunnit årets årsredovisning har inte vunnit något pris på den stora mässan, men har haft tydliga mål och fortsatt kämpa under hela UF-året.

Årets vinnare har ställt upp en årsredovisning som tyder på att man har stor förståelse för de ekonomiska rapporterna samt att man har ett gott öga för detaljer och tydlighet. Årets vinnare är Aqua on time UF från Celsiusskolan.”

Aqua on time UF består av fyra driftiga tjejer Isabelle, Tove, Sanna och Rafaella. Deras affärsidé är att sälja miljövänliga vattenflaskor i glas med anvisningar om nödvändigt vattenintag per timme, för en bättre hälsa och miljö!

På en välförtjänt andra plats kom Salvator UF från Lundellskaskolan och tätt efter på tredjeplats kom Teff UF från Lundellskaskolan.

 

Stort grattis och bra jobbat önskar vi på UF-kontoret!

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.