Hem / Nyheter & Event / Uppsala / Vinnare i Årets Affärsplan 2021/2022

Vinnare i Årets Affärsplan 2021/2022

Stile UF vann första pris i tävlingen Årets affärsplan i Uppsala län!

Stile UF består av Maja, Ella, Nikita, och Sanne och de går på Fridegårdsgymnasiet. Dem skapar glasunderlägg och brickor gjorda av kakel och decoupage. En inredningsdetalj samtidigt som dem fyller en viktig funktion i hemmet.  

Priset till vinnarna delades ut på tisdagens julavslutning och motiveringen löd: En affärsplan med stil, attityd och ambition. Med noggranna analyser och reflektioner kring produktionsprocess, målgrupp, marknadsföring och ekonomi ger affärsplanen en trygg, realistisk grund för UF-året. Den här affärsplanen kommer ta företaget ända in i kaklet.

 

2:a Kronkotten UF – Lundellska

En ”skogsnära” affärsplan med tydlig röd tråd. Här lämnas inget åt slumpen. Allt från målgrupp till ekonomi är väl genomtänkt. Det märks att UF-företag brinner för sin produkt.

3:a Mixio UF – Lundellska

En nykter affärsplan med hög realism och förankring i verkligheten och tiden. Med tydliga och realistiska mål kommer affärsplanen utan tvekan att bära frukt.  

Tack till tävlingsvärd Svenskt näringsliv och Anna-Lena Holmström som tillsammans med juryn gjorde ett gediget arbete för att plocka ut de 3 finalisterna.

 

Stort grattis till vinnarna önskar vi på UF-kontoret!

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.