40 år av Ung Företagsamhet

Vi fyller år! Läs mer om oss, vår verksamhet och hur vi gör skillnad, varje dag.
Närmare en halv miljon gymnasieelever har drivit UF-företag sedan starten 1980. Detta är bara ett av många resultat efter 40 år av Ung Företagsamhet. Vi gör skillnad både för individen och samhället.
Från 1919 till 2020
1980 grundades Ung Företagsamhet och startade sin verksamhet på två skolor i Östergötland. Idag finns vi hela Sverige och har utbildat närmare en halv miljon UF-företagare på 600 gymnasieskolor.
Hur är det att jobba på Ung Företagsamhet? Vi har pratat med några av våra medarbetare från norr till söder om sina erfarenheter av att jobba med unga och entreprenörskap.
Ett fyrfaldigt leve
Ta del av hälsningar från några av våra partners och vänner, däribland nationell styrelseordförande Carola Lemne och HKH Prins Daniel.
Ung Företagsamhet har funnits i 40 år och har genom åren gett flera generationer möjlighet att upptäcka sin företagsamhet. Här kan du läsa mer om hur vi gör skillnad.
Ung Företagsamhet är en del av den världsomspännande organisationen Junior Achievement. Med kontor på sex kontinenter når JA elever från världens alla hörn.

40 år av unga entreprenörer

Vi gör skillnad