Hem / Nyheter & Event / Alumninästet 2022

Alumninästet 2022

Alumninästet är årets första tävling där samtliga UF-företagare bjuds in till att delta. Totalt kommer 10 företag få chansen att träffa juryn för att under fem minuter få pitcha in sin produkt och därefter bli intervjuad av juryn.

Syftet med tävlingen Alumninästet är att ge UF-företagarna en försmak på hur det kan vara att träffa en jury, att får sälja in sin produkt och att tävla. En viktig del under UF-året är att våga sticka ut, att ta klivet utanför sin comfortzone och att våga träffa nya människor. Därför finns Alumninästet, med sin jury som består av både företagare och av tidigare UF-företagare - UF Alumner. 

Att tidigt öva på att pitcha och besvara frågor ger, i längden, ett försprång i utvecklingen. Här får man tidigt under året slipa sina färdigheter, smaka på hur en intervju kan gå till och hur man besvarar och förebygger kundens ifrågasättande. 

Den 29 november genomförs tävlingen på Strand Hotel och i anslutning till den kommer vinnaren annonseras via UF Gotlands sociala kanaler. Glöm därför inte att följa oss på @ufgotland.

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.