Hem / Nyheter & Event / Boka en workshop i entreprenörskap

Boka en workshop i entreprenörskap

Vill ni komma igång med eller utveckla det entreprenöriella lärandet på er skola, i lärarlaget, i rektorsgruppen eller i kommunen?

Vi på Ung Företagsamhet erbjuder verktyg, material och aktiviteter för att främja elevers entreprenöriella förmågor.  Vi erbjuder läromedel och utbildningskoncept för hela grundskolan, från förskoleklass till årskurs 9, i anpassad grundskola samt för fritidshemmet. Läromedlen är anpassade och utformade efter läroplanen och styrdokumenten. För att ni ska komma igång med arbetet erbjuder vi en kostnadsfri utbildning/workshop. Där får ni på ett interaktivt, roligt och lärorikt sätt inspiration kring hur ni kan få in entreprenörskap och kopplingen mellan skola och arbetsliv i undervisningen.

Workshop
Boka en 45-60 minuters workshop där vi inspirerar till entreprenöriellt lärande, lyfter forskning och visar hur läromedlen kan användas i praktiken. Vi anpassar tiden och innehållet utifrån era förutsättningar och behov. För att boka in en utbildning kan du skicka förfrågan här eller mejla till jessica.hallqvist@ungforetagsamhet.se 

Digital utbildning
Gå vår digitala utbildning i entreprenörskap, självstudier/kompetensutveckling om 75 minuter. Med vår digitala utbildning "Entreprenörskap i grundskolan" som tagits fram med stöd av Skolverket kan du på egen hand eller tillsammans med kollegor stärka din kunskap om entreprenörskap och entreprenöriellt lärande. Ta del av utbildningen här.

För att komma åt utbildningen och övrigt behöver du vara registrerad som verksam i grundskolan. Registrera dig gör du här. 

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.