De fick UF alumnis utmärkelse för unga ledare

De fyra UF-företagarna imponerade extra på juryn med sin goda förståelse och genuina intresse för ledarskap och entreprenörskap.

2017-05-16

Sverige

 

UF alumni har under våren sökt efter UF-företagare med förmågan att inspirera, utveckla och leda andra människor. Då UF alumni finns över hela Sverige, nominerades en UF-företagare från varje UF-region för att under SM i Ung Företagsamhet möta den slutgiltiga juryn.

Tillsammans med ICA-handlarnas Förbund/Hakon Swenson Stiftelsen utsågs fyra UF-företagare till den fina utmärkelsen. 

Anna Serner, Göteborg
Alva Rytterbro, Uppsala
Shanga Aziz, Östergötland
Martin Olsson, Halland

”Samtliga vinnare vet var de står i sitt ledarskap och har visat prov på detta genom UF-året. Med en känsla och förståelse för bra gruppdynamik, klara visioner om framtiden samt nyttjandet av ett brett nätverk är dessa fyra definitivt föredömen för ungt ledarskap.”

I prispotten låg en biljett till UF alumnis största event - UF alumni Weekend i Stockholm 18-20 augusti. En fullspäckad helg av entreprenörskap, nätverkande och nya möjligheter. 

Vi ser fram emot att följa er resa vidare och hälsar er välkomna till UF alumni!

 

Nyheter

 • Super-entreprenören Christian Hertz till UF alumnis julmingel 11 december

  Halland Christian Hertz har startat företagen Pennybridge och House of Brandy samt att han även äger varumärket Nordic School of Management och det känns fantastiskt att vi har lyckats få denna multi-entreprenör till UF alumnis julmingel den 11 december!
 • UF-alumner blev ledare för en dag

  Sverige UF alumni kickade igång globala entreprenörskapsveckan med att låta UF-alumner följa en framgångsrik ledare för en dag. Möt några av dem som var med under tisdagen.
 • Prisbelönta Relode på besök hos Spendrup!

  Halland UF-alumnerna Felix Sällström, Christoffer Olsson och William Wolff från Relode vann Familjen Spendrups stipendium på 50 000 kronor och en heldag med Spendrups ledning och familjen Spendrup. Den 24 oktober tillbringade Relode en heldag hos Spendrups i Vårby för att ta del av hur Spendrups drivs och hur man bygger starka varumärken.
 • UF-alumner pushar varandra framåt

  Sverige En mentor beskrivs ofta som en viktig key to success inom både intra- och entreprenörsvärlden. Genom UF alumni träffar nya alumner, i början av sin karriär, äldre alumner som kommit lite längre.
 • Välkommen till mingelkväll på Swedbank

  Västerbotten I samband med Ledare för en dag 2017 öppnar Swedbank sina dörrar för samtliga UF alumner och anordnar en mingelkväll tillsammans med UF alumni.