Följ livet på Ung Företagsamhet i Östergötland

Ung Företagsamhet finns över hela Sverige. I Linköping finns ett av våra 24 regionkontor. Nu kan du följa livet där i en blogg.

2017-08-11

Sverige

I ett bloggsamarbete med sajten Affärsliv.se berättar Malin, Rickard, Jonna, Martin och Rebecka om livet med unga entreprenörer i Östergötland. Ingen dag är den andra lik när man jobbar med entreprenörskap i skolan. Följ bloggen här.

Sajten Affärsliv.se drivs av NTM, Norrköpings Tidningars Media AB som bildades 2008 när Norrköpings Tidningar köpte Östgöta Correspondenten. Följ Företagsamhetsbloggen

Nyheter

 • UF-företagande – en växande trend

  Sverige Hela 29 731 gymnasieelever driver egna företag i år. – UF-företagande är en växande trend bland unga, säger Cecilia Nykvist, vd Ung Företagsamhet Sverige.
 • Kom till Sverige för två år sedan – driver UF-företag

  Sverige För att få fler utlandsfödda in i det svenska näringslivet satsar Västernorrland på UF-företagande för nyanlända elever.
 • Mentorskap är nyckeln till framgång

  Sverige Genom UF alumni träffar nya alumner, i början av sin karriär, äldre alumner som kommit lite längre.
 • Avanade Sveriges vd: Fler kvinnor gillar tech

  Sverige Att jobba inom it-branschen, eller tech-industrin som det också kallas, behöver inte vara så tekniskt som det låter. Där behövs även personer med stor förståelse för andra människors behov. Det säger Åsa Arvidsson, vd på Avanade Sverige.
 • Forskning slår fast: UF-företagande positivt

  Sverige Steven Hunter Lindqvist har skrivit en licentiatuppsats om Ung Företagsamhet. Resultatet? Att driva UF-företag ger en lång rad fördelar för ungdomarna.