Hem / Nyheter & Event / Göteborg / SM i Ung Företagsamhet är nu i mål!
SM-trupp Göteborg UF 2020

SM i Ung Företagsamhet är nu i mål!

Vinnare har nu korats i alla tävlingar för SM i Ung Företagsamhet. En prisutdelning där 13 tävlingar avgjordes, som för första gången i UFs historia skedde digitalt, gästades av både H.K.H Prins Daniel och näringsminister Ibrahim Baylan. Göteborg hade en stark trupp, som trots starkt motstånd kammade hem några fina nomineringar.

SM i Ung Företagsamhet, som under normala omständigheter skulle gått av stapeln på Stockholmsmässan i Älvsjö, ställdes om och genomfördes istället digitalt 18 - 19 maj. Den 19 maj klockan 19:00 började livesändningen på både Facebook och hemsidan för den sista och mest nervkittlande delen av SM: Prisutdelningen. 13 tävlingar avgjordes under kvällen, däribland vinnaren av Årets UF-företag som får representera Sverige i EM. Stort grattis till Can Marketing UF från Linköping! Här hittar du alla vinnare. Dessutom gästades prisutdelningen bland annat av H.K.H. Prins Daniel och näringsminister Ibrahim Baylan, det var en fullspäckad kväll helt enkelt!

SM-truppen från Göteborg har varit otroligt flitiga i den digitala omställningen. Istället för att planera monter och säljstrategier inför mässa i Stockholm, har UF-företagen jobbat stenhårt på sina digitala material, med allt ifrån skapande av film till att fila på sina tävlingsbidrag. Under våren har UF-företagen också deltagit på Power Hour om hur man inspirerar digitalt med vår partner Dale Carnegie samt haft videomöten med jurygrupperna från Göteborg för att vara så rustade som möjligt.

Och välrustade var dem. Trots benhårt motstånd lyckades Beelieve UF ta silver i både FedEx Access Awards och Årets Tjänst. Även deras fantastiska lärare, Fredrik Björnander, tog hem ett silver i Årets Lärare. Både Beelieve UF och Mermaid UF placerades sig Topp 12 i Årets UF-företag. Grymt jobbat!

Stort grattis till alla företag!

Här hittar du hela Göteborgs SM-trupp

SM i Ung Företagsamhet 2020

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.