Hem / Nyheter & Event / Ung Företagsamhet Sverige / Power hour med nordenchefen Alexander Stiris

Power hour med nordenchefen Alexander Stiris

Under SM i Ung Företagsamhet fick årets UF-elever möjligheten om att tävla om en inspirerande Power hour med Alexander Stiris, som är Nordenchef på den globala banken Citi. Så här säger den blivande UF-alumnen Kajsa Thorselius om träffen.

Flera blivande UF-alumner var med för att tävla om möjligheten att få ta del av en Power hour med Alexander Stiris som har en lång erfarenhet som ledare på Citi, en av världens största banker. Vinnaren presenterades under SM i Ung Företagsamhet och det stod klart att Kajsa Thorselius skulle få ta del av denna eftertraktade Power hour. Kajsa Thorselius drev UF-företaget Stark Start UF och var med och tävlade i Årets samhällsentreprenör på SM.

När det var dags för mötet visade det sig att Alexander och Kajsa bodde i närheten av varandra och därför fick de möjligheten att träffas på ett cafés uteservering istället för online. Det blev en väldigt lyckad och givande träff, inte minst eftersom Kajsa planerar att flytta till London för jobb i höst, där Alexander har erfarenheter från att arbeta. Så här säger Kajsa om träffen:

"Den Power hour jag fick ha med Alexander var otroligt värdefull och inspirerande. Jag fick bland annat ta del av viktiga karriärtips och hans erfarenhet av att studera samt jobba utomlands. Då Alexander har arbetat i London gav han dessutom mig en rad olika Londontips, vilket var passande eftersom jag själv ska arbeta i London i höst."

För att ta del av fler möjligheter till nätverkande, personlig utveckling och inspiration kring entreprenörskap - gå med i UF alumni du också!

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.