Hem / Nyheter & Event / Uppsala / Registrera ditt UF-företag

Registrera ditt UF-företag

Den 1 september klockan 8.00 öppnar äntligen registreringen för årets UF-företagare. Är du gymnasieelev och är nyfiken på hur du gör? Nedan hittar du all information du behöver för en lyckad registrering.

Såhär gör du: 

När registreringen öppnar hittar du en direktlänk på startsidan till ungforetagsamhet.se. Klicka på länken och följ instruktionerna.

Steg 1 - Registrering av personuppgifter

På första sidan fyller du i alla dina uppgifter, anger e-post och lösenord samt väljer region och din skola. I detta steg behöver du dessutom ta del av och godkänna Ung Företagsamhets regler och integritetspolicy. 

.

Steg 2 - Skapa eller anslut till ett UF-företag

I detta steg kan du välja mellan att skapa ett nytt UF-företag eller att ansluta till ett befintligt. Det räcker alltså med att en medlem i företaget registrerar ert UF-företag, medan resterande medlemmar ansluter till företaget i samband med registreringen. Väljer du att skapa ett nytt UF-företag fyller du i alla uppgifter om företaget, lärare, antalet medlemmar  och affärsidé. Väljer du att ansluta dig till ett redan befintligt UF-företag klickar du i UF-företagets namn i scroll-listan samt din roll i företaget.

.

Nedan visas hur du ansluter till ett befintligt UF-företag.

.

Steg 3 - Verifiera ditt konto

När du har registrerat dig får du nedanstående meddelande som informerar om att du behöver verifiera ditt konto via din mejladress. Efter någon minut får du ett mejl med en länk som du klickar på för att verifiera ditt konto. 

.

Steg 4 - Betala registreringsavgift och lägg till rådgivare

När du för första gången loggar in på ungforetagsamhet.se hamnar du på startsidan i inloggat läge. Under Fas 1 hittar du direktlänkar för att betala registreringsavgiften och att lägga till en rådgivare. När du både betalat registreringsavgiften och lagt till minst en rådgivare, flyttas du automatiskt vidare till Fas 2, där du kan ladda ner ditt registreringsbevis.

.

Kontakta oss på UF-kontoret om du behöver hjälp på vägen. Lycka till med din registrering! 

Film: Såhär registrerar du ditt UF-företag
Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.