Hem / Nyheter & Event / Fyrbodal / UF-mässan blir E-WEEK 2022!
E-week

UF-mässan blir E-WEEK 2022!

Då rådande pandemiläge omöjliggör fysiska mässor under våren satsar UF Fyrbodal på det digitala eventet E-WEEK 2022 den 21-25 mars istället.

Folkhälsomyndigheten gick den 10 januari ut med nya restriktioner för att motverka smittspridning av covid-19. Restriktionerna påverkar Ung Företagsamhet Fyrbodals möjligheter att arrangera fysiska event under våren, varför vi har beslutat att lansera det digitala eventet E-WEEK 2022 i Fyrbodal istället. 

E:et i E-WEEK står för Entreprenörskap - men även E-handel - och som förra året kan alla UF-företetagare nu använda sälj- och marknadsföringsportalen UF-gallerian (<= Klicka på länken!) för att bygga sitt digitala skyltfönster och på så sätt nå ut till sina kunder även om möjligheterna till fysiska säljtillfällen blir mindre. 

Som förra året kommer E-WEEK erbjuda alla UF-företagare möjligheter att tävla i en mängd olika tävlingskategorier under två tävlingsdagar. Tävlande UF-företag får träffa jurygrupper via länk och presentera sina tävlingsbidrag och sina UF-företag. Efter juryarbete prisas vinnare i en livesänd prisutdelning i slutet av E-WEEK, som alltså arrangeras 21-25 mars. 

Håll utkik här eller  i våra sociala medier (@uffyrbodal) för uppdateringar gällande schema för E-WEEK 2022 i Fyrbodal.

Entreprenörer anpassar sig till rådande förutsättningarna och strävar alltid efter bästa resultat. Vi på Ung Företagsamhet Fyrbodal har redan laddat om och satsar stenhårt på en GRYM E-WEEK 2022. Hoppas ni gör det också!

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.