TÄVLINGSVÄRD

Bli tävlingsvärd

I samband med UF - mässan och UF Mästerskapen den 14e mars finns möjlighet för ditt företag att skapa extra synlighet för er! 

Den 14e mars är det dags för årets stora happening: UF-mässan och UF Mästerskapen går av stapeln i Ljungby Arena. Här får du möjlighet att synliggöra ert företag och ert engagemang på en ny nivå. Du kan nå framtidens arbetstagare och marknadsföra dig som en attraktiv arbetsplats, dessutom kan du till mässans besökare, såväl privatpersoner som näringsliv synliggöra er och ert varumärke än mer.

Rollen som tävlingsvärd innebär:

• Du har rollen som ordförande i en tävlingskategori.

• Ni är prisutdelare för er tävlingskategori, i samband med prisutdelningen får ni presentera företaget och svara på frågor om er verksamhet.

• Vinnarfotografering tillsammans med det vinnande UF-företaget 


• Ni får extra publicitet och synlighet av ert företag inför, efter och i samband med mässan, annonsering i digital och tryck media bland annat. 

•  Möjlighet att ställa ut på mässan.

• Marknadsföring av ert företags namn + logotyp i samband med annonsering, presentationer, filmer till sociala medier osv. 
 

Förutom detta kan vi garantera dig en otroligt inspirerande dag, där du får möta framtidens entreprenörer och arbetskraft. En dag som ger efterskalv hela året. 

Er investering: 10 000 kronor

"Vår affärsidé kom till när vi drev UF-företag"

De fick miljonpris från Zlatan Ibrahimovic

KONTAKTA MIG OM DU VILL FORMA KRONOBERGS FRAMTID

Veronica Anderberg
Regionchef
Kontakta mig om:
Du har verksamhetsfrågor eller är nyfiken på samarbeten av alla slag.