Hem / Nyheter & Event / Deltagarsida för Alumni Winter Weekend

Deltagarsida för Alumni Winter Weekend

Varmt välkommen till Alumni Winter Weekend i Kronoberg!

Vi ser fram emot att spendera en helg i ren entreprenörsanda tillsammans med dig!

Inför din vistelse behöver du godkänna följande hockey-och fotoavtal här

 

Nedan följer viktig information om helgen:

Den 1 mars är det gemensam uppstart kl 16.00 på Vida Arena, Storgatan 86 i Växjö. Vi ber dig att vara i god tid. Kom till huvudentrén "Vida Arena" så guidar vi dig vidare in i arenan. Vid senare ankomst, meddelas Emelie Önnestam.

- Från hållplatserna Växjö Station och Oxtorget går stadsbuss nr. 3 och nr. 9 till hållplatsen Arenastaden södra som har gångavstånd till Vida Arena. Stadsbussen tar ca 5-10 minuter och har täta avgångar. 

- Parkering finns på baksidan av Vida arena. Möt upp oss vid entrén så vägleder vi dig. Vi rekommenderar dock att du parkerar inne i stan och ta stadsbuss via hållplats Oxtorget till Vida Arena. Förslagsvis finns ett parkeringshus på Bangården. Se mer information här. 

Mellan kl.14.30-16 finns möjlighet att lämna av packning och parkera bilen vid hotellet Elite Stadshotell, Kungsgatan 6, Växjö. Ange ditt namn i receptionen så hjälper personalen dig. Mellan Elite Stadshotell och Växjö Station är det gångavstånd. Incheckning kan även ske på fredagskvällen efter eventet på Växjö Lakers. Rumsfördelningen för båda övernattningarna finner ni här

Medtag till Vida Arena:

- Underställ

- Hygienartiklar (dusch och handdukar finns på plats om det önskas)

- Ombyte till Partnermiddag

Under fredagen kommer ni att delas upp i lag, närmare bestämt i hockeylag och hockeyspelare. Vi skulle uppskatta om du, inför din vistelse, tar del av vilken grupp du tillhör här.

 

Packlista för hela din vistelse och ett uppdaterat program för dagarna finner ni nedan. 

Mer information om helgen kommer du att få på plats, men om du har frågor eller funderingar kan du såklart bara höra av dig till projektledare Emelie Önnestam. På telnr. 070 5820 445 alt. mail emelie.onnestam@ungforetagsamhet.se

Va grymt taggade på en fantastisk helg! Vi ses

Program och tider

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.