Hem / Nyheter & Event / Kronoberg / Att driva UF-företag har gett mig otroligt många lärdomar - Företagsboosten 2022

Att driva UF-företag har gett mig otroligt många lärdomar - Företagsboosten 2022

Tillsammans med Visma Spcs anordnade vi en fantastisk eftermiddag för årets UF-företagare. Visma Spcs VD Charlotte von Sydow inspirerade genom att skildra hur hon upplever entreprenörskap som kvinnlig VD och UF-alumnerna, Hanna Bergqvist och Filip Bergqvist gav exklusiva tips inför UF-året i stort.

”Att driva UF-företag har gett mig otroligt många lärdomar och jag hoppas att även årets UF-företagare drar nytta av sina UF-resor i framtiden” – Hanna Bergqvist

På plats fanns sex expertrådgivare som inspirerade och utvecklade eleverna i kommunikation, design, företagande, bank och ekonomi. Kategorierna representerades av experterna Gunnel Olsson och Keiu Meesak från Anebyhusgruppen, Hanna Carmvall från Visma Spcs, Elin Runnemalm från Enertech, Alfred Persson från Swedbank och Sofie Moding från KPMG.

Parallellt fick de 76 medverkande UF-företagarna värdefull hjälp och vägledning i arbetet med deras affärsplaner. Johan Lange och Hilda Netz som är UF-ansvariga på Visma Spcs presenterade även det kostnadsfria UF-paketet till eleverna- Visma eEkonomi och Visma Webbshop. Läs mer om erbjudandet HÄR. 

Sammantaget utgjorde eftermiddagen ett komplett paket för att boosta UF-företagarna till deras fortsatta företagande och entreprenöriella resa. Vi vill rikta ett stort tack till samtliga som närvarade och till Kronobergs fantastiska UF-företagare!

Här är ett urval från det viktigaste UF-företagarna tar med sig från Företagsboosten:

”VD’s kloka ord kring företagande och kvinnor”

”Värdefulla tips och motivation!”

”Att våga ta kontakt med människor och även ta hjälp av folk som har gjort samma resa som oss”

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.