Hem / Nyheter & Event / Örebro län / Ännu en ny stjärna i stan!

Ännu en ny stjärna i stan!

Äntligen kan vi presentera ännu en ny kollega!

Efter en sväng på Hovstaskolan & en sväng i värnplikten kan vi nu presentera Hugo Jerlström som det nya tillskottet i UF-kontoret Örebro! Vi tog oss några minuter för att intervjua Hugo kring tjänsten som han nu ska tillträda och såhär lät det.

• Vad har du gjort innan?

Nu senast kommer jag ifrån Hovstaskolan där jag arbetade som fritidshemsassistent och hade hand om en skolklass under dagen och sedan på eftermiddagarna hade jag hand om en fritidsavdelning med allt var det innebär. Efter studenten gjorde jag värnplikten som flygbassäkerhetsoldat på Blekinge flygflottilj vilket jag varmt kan rekommendera för de ungdomar som inte riktigt vet vad dem vill göra efter studenten, jag arbetade även som säljare under en period efter värnplikten innan jag hamnade av en slump på Hovstaskolan i vintras.   

• Du driver företag nu, vad gör du då?

Jag och en god vän driver just nu ett företag som heter Natty Sverige, kortfattat är det ett bolag som inriktar sig på träning och hälsa, där vi vill uppmuntra till en ren träning då vi sett en extrem ökning i normaliserandet i användandet av anabola steroider inom träningsvärlden. Ifjol släppte vi en liten klädkollektion, just nu sitter vi dock precis som många UF-företag och gör marknadsundersökningar, nätverkar och allmänt planerar för framtiden.  

• Vad ser du mest fram emot med att jobba på UF?

 Det som jag ser fram emot mest är att kunna vara med och se glädje hos ungdomarna men också se deras utveckling, ser även väldigt mycket fram emot att jobba ihop med mina nya kollegor som är ett supergäng.

 • Vad är entreprenörskap för dig?

För mig är entreprenörskap frihet, mod och handlingskraft men även hitta kreativa och innovativa lösningar till problem som uppstår i folks vardag eller i vårt samhälle.

Under snar framtid kommer ni få se mer från Hugo på partnerfrukostar, skolbesök och även sociala medier! 

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.