Hem / Nyheter & Event / Örebro län / Ny stjärnkollega i stan

Ny stjärnkollega i stan

 

Äntligen kan vi presentera vår nya kollega!

Efter några år som studie- och yrkesvägledare kan vi nu presentera Camilla Brynte som det nya tillskottet i UF-kontoret Örebro! Vi tog oss några minuter för att intervjua Camilla kring tjänsten som hon nu ska tillträda och såhär lät det.

• Vad har du gjort innan?

Jag har jobbat som lärare & därmed också varit UF-lärare i många år. Jag har också varit projektledare för entreprenörskap i skolan där jag har fått se vad just entreprenörskap kan göra för eleverna i skolan. Jag har även drivit eget företag & nu sist med inte minst varit studie- och yrkesvägledare.

• Du har drivit företag innan, vad gjorde/gör du då?

Jag drev för ett tag sedan ett mysigt Café i Kvarteret Bryggeriet i Nora, där serverade jag soppluncher & fika som jag lagade ifrån grunden.

Namnet på caféet uppkom ifrån mitt namn Camilla, det hette Millas Café.

• Vad ser du mest fram emot med att jobba på UF?

Jag ser fram emot att vara en del i att skapa framtidens samhälle genom att fler skolor & elever kommer få ta del av UF.

 • Vad är entreprenörskap för dig?

Entreprenörskap för mig är att vara kreativ, att ha handlingskraft, att vara problemlösare, komma med nya idéer, att våga ta risker och ha mod att göra nya saker.

Under snar framtid kommer ni få se mer från Camilla på partnerfrukostar, skolbesök och även sociala medier! 

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.