Den här sidans innehåll kommer från region Dalarna. Välj Dalarna som din region här eller välj en annan region här.

Advisory Camp Dalarna 2017

Advisory camp är en nätverksfrukost för UF-företagare och vuxna utanför skolan. Frukostarna hålls på tre orter runt om i Dalarna i vecka 43 och är öppna för alla UF-företag och alla rådgivare från hela Dalarna. Advisory camperna är en del av Interreg-projektet Gränslöst Entreprenörskap och därför avgiftsfritt.

Dalarna

Advisory Campen är för både rådgivare och UF-företag. Vi presenterar våra verktyg för att underlätta samarbetet mellan rådgivare och UF-företag. Under frukosten kommer många möten mellan UF-företag och möjliga rådgivare att ske, för att därefter se om de väljer att fortsätta ett samarbete under läsåret. Och självklart bjuder vi på en god frukost.

 

Mest tid kommer att ägnas åt minglet så ni kan skapa nya kontakter. Så kom ihåg att ta med visitkort eller liknande. Under minglet kommer vi att ha olika hörn för olika ämnesområden, tex försäljning, marknadsföring, ekonomi och produktion.

 

  I projektet Gränslöst Entreprenörskap arbetar vi med handelsutbyte mellan UF-företag i Norge och Sverige och ett utökat samarbete mellan UF-företagen och deras rådgivare. Resultatet så långt är ”Resursen”, en hjälpreda för rådgivarna och UF-företagen i deras samarbete under UF-året.  

 

 Alla Advisory camps genomförs i vecka 43 enligt nedan

 

 Borlänge Tisdag 24 oktober, 07.30 - 9.15 Galaxen 

 

Falun Onsdag 25 oktober, 07.30 - 9.15 Kopparhatten 

 

Rättvik Torsdag 26 oktober, 07.30 - 9.15 Stiftsgården

 

Anmälan stänger torsdag 19 oktober för alla tre frukostarna.UF-företag anmäler sig på länken längst ner på sidan (kräver inloggning). Rådgivare anmäler sig på mail, länkar finns nedan. Där finns även en inbjudan för rådgivare.   

För Rådgivare

Du som vuxen (företagare, anställd, etc) kan med dina erfarenheter och kunskaper hjälpa UF-företagarna under året så de lär sig ännu mer och förbereder sig för arbetslivet. Som rådgivare stöttar och coachar du ett eller flera UF-företag under läsåret. Tänk på att du som rådgivare inte behöver veta allt. Det viktigaste är att vägleda och låta ungdomarna göra jobbet. I gengäld får du insikt hur dagens unga tänker om företagande, deras idéer och visioner och du får följa dem på deras resa. De kan vara dina framtida medarbetare eller samarbetspartners. Du är välkommen till Advisory camp både du redan är rådgivare till ett UF-företag eller om du vill bli.

 

 På Advisory Campen får du träffa ett antal lokala UF-företag och andra rådgivare. Vi presenterar ett verktyg för att underlätta samarbetet mellan UF-företag och rådgivare. Under frukosten kommer du att få träffa flera unga entreprenörer för att därefter se om du och något/några av UF-företagen väljer att fortsätta ett samarbete under läsåret.  

 

Anmälan Borlänge: via mail till ulf.thored@ungforetagsamhet.se senast 19 okt

 

Anmälan Falun: via mail till ulf.thored@ungforetagsamhet.se senast 19 okt

 

Anmälan Rättvik: via mail till ulf.thored@ungforetagsamhet.se senast 19 okt

 

Inbjudan att sprida över Dalarna

 

 

För UF-företagare

Du/ni är välkommen till Advisory camp vare sig ni redan har en rådgivare eller om ni vill ha en (till). 

 

Du får träffa ett antal rådgivare och andra UF-företag. Under frukosten kommer du att få träffa flera möjliga rådgivare för att därefter se om du/ni och något/några av dem väljer att fortsätta ett samarbete under läsåret. 

 

 Antalet platser är begränsat vilket innebär att UF-företagen får ha två deltagare på plats. På så vis får så många UF-företag som möjligt plats. Om det finns utrymme kan fler från UF-företaget få delta. Ange prioriteringsordning i anmälan. Ange även gärna inom vilket område ni söker rådgivare, tex försäljning.

 

Advisory campen är utan avgift, men om du anmäler dig och inte deltar (utan avanmälan) så kommer vi att fakturera 200 kr/person i no-show-avgift.

 

Anmälan för UF-företag sker på länken här 

(OBS! kräver att du är inloggad på interna UF-webben för att fingera).
Ni kan även anmäla er/era rådgivare till Advisory campen där.  

Välkommen!