Den här sidans innehåll kommer från region Dalarna. Välj Dalarna som din region här eller välj en annan region här.

Årets utställning i Dalarna 2018/19

Ställer ditt UF-företag ut på Dalamästerskapen i Ung Företagsamhet? I så fall är ni med och tävlar om Årets utställning.

Dalarna

På mässan besöker juryn alla UF-företagen på deras utställningsplatser och bedömer dem.

Prisutdelning sker ca 17.30. Tävlingen är bara regional.

 

Tävlingsvärd:

Stora Enso har verksamhet runt om i världen och fokuserar på att använda vår expertis inom förnybara material för att skapa värde inom förpackningar, massa, papper och träprodukter.

Stora Ensos råvaror är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Det ger oss en stor fördel i vår strävan att möta de globala megatrenderna. Vi ser en förnybar framtid som bygger på hållbarhet, innovation och möjligheter att använda ny teknik.

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Företaget har cirka 26 000 medarbetare i över 30 länder och aktierna är noterade på börserna i Helsingfors och Stockholm. Våra fiberbaserade material är förnybara och återvinningsbara. Våra produkter erbjuder miljövänliga alternativ till fossilbaserade produkter och andra icke förnybara material. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon.

 

Tävlande:

Alla UF-företag på Dalamästerskapen deltar i tävlingen, se hela utställarlistan på DM-webben.